На 28-и октомври 1967 г. в Смирна,  Джордия, се ражда

...
На 28-и октомври 1967 г. в Смирна,  Джордия, се ражда
Коментари Харесай

Джулия Робъртс – Иска ми се отново да бъда малко момиченце, защото ожулени колене се лекуват по-лесно, отколкото разбито сърце

На 28-и октомври 1967 година в Смирна,  Джордия, се ражда едно момиче, което по-късно се трансформира в красива дама с буйна къдрава коса и необятна усмивка. Това е най-очарователната дама в киното – Джулия Робъртс. В нейна чест ще ви споделим някои любопитни обстоятелството от живота й. Лъчезарната актриса с огромната усмивка е от семейство на драматурзи и от дребна е пленена от магията на киното, само че фантазията й то да се трансформира в съществена част от живота й се сбъдва на по-късна възраст.

Преди това Джулия желае да бъде ветеринар и в това време свири на кларинет в учебния оркестър. След гимназията Робъртс следва публицистика, само че по този начин и не приключва висшето си обучение. Успешната й кариера стартира обещаващо през 1990 година, когато взе участие във кино лентата „ Хубава жена “. Там тя играе основна роля и получава международна известност. Любопитен факт е, че тогава хонорарът й възлиза на 300 000 $, а през 2003 година актрисата към този момент получава колосалната сума от 25 млн. $ за присъединяване си в „ Усмивката на Мона Лиза “.

Малко след излизането на „ Хубава жена “ източници от продукцията издават забавната информация, че за постера на кино лентата не било употребявано тялото на Джулия, а на модел. След това лицето на Робъртс било инсталирано благодарение на фотошоп. Всъщност първото заглавие на лентата е „ 3000 $ “, тъй като това е седмичната заплата на героинята на Джулия в сюжета, само че по-късно продуцентите вземат решение, че по-доброто заглавие е „ Хубава жена “. Други филми, които затвърждават името на прелестната актриса са „ Сватбата на най-хубавия ми другар “, „ Бандата на Оушън “, „ Ерин Брокович “, „ Нотинг Хил “, „ Денят на влюбените “ и „ Яж, моли се и бит “. Джулия Робъртс получава „ Оскар “ за ролята си в „ Ерин Брокович “.

Знаете ли, че в действителност актрисата е левичарка? Но особено за кино лентата й се постанова да свикне да написа и с дясната ръка. Къдрокосата дама среща любовта на снимачната площадка на кино лентата „ Мексиканеца “ през 2000 година Това е операторът Даниел Модър, който по същото време е женен, само че се развежда година по-късно, с цел да даде късмет на любовта си с Джулия. Двамата се женят на 4-и юли 2002 година Тържеството се състои в ранчото на Робъртс в Таос, Ню Мексико. Актрисата не поддържа близки връзки с други звезди и единствената такава, която тя кани на сватбата си е Брус Уилис. Как да разпознаем опитния манипулатор? Деян Донков се появи чисто гол на афиш 10 паметни анимации, които в никакъв случай няма да забравим Джулия Робъртс е най-високоплатената актриса в Холивуд след Анджелина Джоли, а през 2001 година изданието „ Лейдис Хоум Джърнал “ я слага на 11-о място измежду най-влиятелните дами в Съединени американски щати. Днес положението на звездната дама възлиза на 250 млн. $. А можете ли да познаете какво обича да прави тя през свободното си време? Да плете.

Несъмнено Джулия е една от най-красивите дами в света и изрично отхвърля да посегне към пластичната хирургия. В нейна чест ще ви споделим някои нейни мъдри мисли:

„ Аз съм елементарен човек, който има невероятна работа “.

„ Ако обичаш някого, кажи му го още в този момент на глас. Иначе моментът просто отминава “. „ Колкото и хубаво да изиграеш героя си, най-после се прибираш у дома при себе си “.

„ Иска ми се още веднъж да бъда малко момиченце, тъй като ожулени колене се лекуват по-лесно, в сравнение с разрушено сърце “.

„ За страдание, при децата е особено да винят себе си за грешките на родителите “. „ Тайната за триумфа е просто да обичаш това, което правиш “.

Инфо: http://magnifisonz.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР